Izberite jezik

Iščemo nove sodelavce!

25.04.2019

Te zanima področje kibernetske varnosti? Na nacionalnem odzivnem centru za kibernetsko varnost SI-CERT iščemo strokovnjake, ki bodo delali v sami špici področja!

Odzivanje na incidente

Kako je prišlo do vdora v računalnik? Kaj so prvi koraki pri analizi virusa, ki je okužil računalnik in povzročil zmedo v podjetju? Kako odreagirati na odkrito programsko ranljivost spletnega portala? Kaj so varnostni vidiki v SCADA in IoT okoljih? Kako se odzvati na množično ciljano spletno goljufijo?

To so samo nekatera od vprašanj, ki jih obravnavamo na SI-CERT. Iščemo izkušene strokovnjake, pa tudi tiste, ki želijo še pridobiti ali dopolniti izkušnje na izredno pomembnem področju kibernetske obrambe in odzivanja na računalniške incidente. Ponujamo zaposlitev v vodilni organizaciji na področju kibernetske varnosti v državi, dinamično delo v motiviranem kolektivu, sodelovanje v mednarodnih skupinah in možnosti strokovnega izobraževanja.

Pričakujemo solidno poznavanje računalniških in omrežnih znanj, dobre komunikacijske sposobnosti in pripravljenost na nove izzive. Oglej si formalni opis delovnega mesta in se prijavi!

Preberite si še …