Skoči na vsebino

Mali in veliki POMP

Na včerajšnji strokovni konferenci POMP, ki je namenjena vsebinskemu marketingu, smo ekipa SI-CERT prejeli nagrado POMP za naj letno poročilo – Poročilo o omrežni varnosti 2012. Nato je sledila še razglasitev zmagovalca za veliko nagrado – projekt leta s področja vsebinskega marketinga. To pa je bilo kar veliko presenečenje, saj  je v konkurenci res odličnih komunikatorjev, glavno nagrado prejel naš program ozaveščanja Varni na internetu!

Člani komisije so izpostavili predvsem naš opazen trud pri pripravi kakovostnih, strokovnih in uporabnih vsebin, ki so prirejene in razumljive ciljni javnosti ter dosledno in kreativno uporabo različnih komunikacijskih kanalov – pišemo blog prispevke, snemamo video vodiče, naše sledilce na Facebooku in Twitterju redno opozarjamo o spletnih pasteh, pripravljamo vsebinsko bogate publikacije, tako v digitalni kot tiskani obliki. Kar prelistajte ABC varnosti na mobilnih napravah ali počitniške nasvete!

Obe nagradi sta velika spodbuda, da se trudimo še naprej in še širši množici spletnih uporabnikov pomagamo, da se bodo na spletu počutili varno!

Mali in veliki POMP
Mali in veliki POMP

Preberite tudi

SI-CERT s prenovljenim spletnim mestom

Glavna vodila pri prenovi so bila: bolj jasna vsebinska struktura, enostavna navigacija za obiskovalce in hitrejša orientacija na vstopni strani. V skladu z našimi zakonsko predpisanimi nalogami smo na najvidnejše mesto postavili aktualno varnostno obvestilo.
Več

“Kripto zlorabe” Twitter računov

V sredo, 15. 7 .2020, je bila družbena platforma Twitter tarča dosedaj najbolj odmevnega kibernetskega napada.
Več

SI-CERT prejel Slovensko veliko nagrado varnosti za program Varni na internetu

SI-CERT je letos prejel Slovensko veliko nagrado varnosti za program Varni na internetu
Več