Skoči na vsebino

Mali in veliki POMP

Na včerajšnji strokovni konferenci POMP, ki je namenjena vsebinskemu marketingu, smo ekipa SI-CERT prejeli nagrado POMP za naj letno poročilo – Poročilo o omrežni varnosti 2012. Nato je sledila še razglasitev zmagovalca za veliko nagrado – projekt leta s področja vsebinskega marketinga. To pa je bilo kar veliko presenečenje, saj  je v konkurenci res odličnih komunikatorjev, glavno nagrado prejel naš program ozaveščanja Varni na internetu!

Člani komisije so izpostavili predvsem naš opazen trud pri pripravi kakovostnih, strokovnih in uporabnih vsebin, ki so prirejene in razumljive ciljni javnosti ter dosledno in kreativno uporabo različnih komunikacijskih kanalov – pišemo blog prispevke, snemamo video vodiče, naše sledilce na Facebooku in Twitterju redno opozarjamo o spletnih pasteh, pripravljamo vsebinsko bogate publikacije, tako v digitalni kot tiskani obliki. Kar prelistajte ABC varnosti na mobilnih napravah ali počitniške nasvete!

Obe nagradi sta velika spodbuda, da se trudimo še naprej in še širši množici spletnih uporabnikov pomagamo, da se bodo na spletu počutili varno!

Mali in veliki POMP
Mali in veliki POMP

Preberite tudi

DMCA: zahtevajte umik ukradenih vsebin s spleta

Kako doseči odstranitev ukradenih slik ali phishing strani, kadar se sporno spletno mesto nahaja v ZDA?
Več

Največji napad z izsiljevalskim virusom izkorišča Kaseya VSA platformo

2. julija 2021 se je pričel odvijati največji napad z izsiljevalsko škodljivo kodo (ransomware), ki ga je izvedla kriminalna združba REvil. Uporabili so 0-day ranljivost (CVE-2021-30116) v platformi za uporavljanje …
Več

SI-CERT TZ008 / Vektor okužbe: nelegalna programska oprema

Na SI-CERT redno obravnavamo primere okužb preko nelegalne programske opreme. Finančne posledice okužb so dostikrat precej višje kot nakup licence.
Več