Skoči na vsebino

Vabljeni na 1. slovensko konferenco o elektronski demokraciji

Ekipa E-demokracija.si in javni zavod Arnes prirejamo konferenco o elektronski demokraciji E-dem 11, na kateri bodo ugledni slovenski strokovnjaki z različnih področij predavali o različnih temah elektronske demokracije in participacije (kampanje, volitve, dostop do informacij). Konferenca bo potekala 19. oktobra 2011 v Tehnološkem parku Ljubljana.

Konferenca je idealno stičišče in informacijsko središče za zaposlene v javni upravi na področju oblikovanja politik in strokovnjake za odnose z javnostmi. Študenti družboslovja in naravoslovja, ki jih področje zanima, bodo lahko izvedeli, kaj se v Sloveniji na tem področju trenutno dogaja. Na konferenci bodo svoje mesto pri tvornem sodelovanju našli tudi tehnološki navdušenci in podporniki sodobne elektronske države, ki jih zanimajo slovenski primeri dobrih praks.

Med drugim bodo na konferenci predavali Gorazd Božič (SI-CERT), dr. Matej Kovačič iz Komisije za preprečevanje korupcije, mag. Andrej Tomšič iz Urada infomacijskega pooblaščenca, Darijan Košir in Blaž Palir iz Urada vlade za komuniciranje, Vuk Ćosić,  Andraž Tori (Zemanta) in drugi.

Več informacij in prijave lahko najdete na spletišču www.e-demokracija.si/kamp

Preberite tudi

SI-CERT s prenovljenim spletnim mestom

Glavna vodila pri prenovi so bila: bolj jasna vsebinska struktura, enostavna navigacija za obiskovalce in hitrejša orientacija na vstopni strani. V skladu z našimi zakonsko predpisanimi nalogami smo na najvidnejše mesto postavili aktualno varnostno obvestilo.
Več

“Kripto zlorabe” Twitter računov

V sredo, 15. 7 .2020, je bila družbena platforma Twitter tarča dosedaj najbolj odmevnega kibernetskega napada.
Več

SI-CERT prejel Slovensko veliko nagrado varnosti za program Varni na internetu

SI-CERT je letos prejel Slovensko veliko nagrado varnosti za program Varni na internetu
Več