Skoči na vsebino

Že 6. mednarodna konferenca Dnevi korporativne varnosti

Inštitut za korporativne varnostne študije  organizira že 6. mednarodno konferenco z nazivom Dnevi korporativne varnosti.  Strokovni dogodek je namenjen vsem, ki razumejo potrebo po poznavanju sodobnih varnostnih groženj in odzivanju na njih ter spremljajo korporacijske varnostne trende doma in v svetu. Tokrat ima konferenca delovni naslov »Korporativna varnost kot orodje v rokah strateškega managementa«. V okviru dogodka bo potekala tudi 2. mednarodna konferenca z nazivom »Informacijska varnost – danes in jutri« z osrednjo temo »Ali res razumemo kako obvladovati informacijska tveganja?«.

V uvodnem delu bodo podeljene letne nagrade s področja varnosti »Slovenian Grand Security Award« za leto 2014, za zaključek prvega konferenčnega dne bo organizirana tudi okrogla miza z eminentnimi gosti iz gospodarstva.

Omenjeni konferenci bosta potekali 18. in 19. marca 2015 v Plaza hotelu v Ljubljani. Program konference si lahko ogledate na spletni strani dogodka, sodeloval bo tudi nacionalni odzivni center SI-CERT, ki bo na dogodku predstavil ključne omrežne grožnje v letu 2014.

Logotip Inštitut za korporativne varnostne študije
Inštitut za korporativne varnostne študije

Preberite tudi

SI-CERT s prenovljenim spletnim mestom

Glavna vodila pri prenovi so bila: bolj jasna vsebinska struktura, enostavna navigacija za obiskovalce in hitrejša orientacija na vstopni strani. V skladu z našimi zakonsko predpisanimi nalogami smo na najvidnejše mesto postavili aktualno varnostno obvestilo.
Več

“Kripto zlorabe” Twitter računov

V sredo, 15. 7 .2020, je bila družbena platforma Twitter tarča dosedaj najbolj odmevnega kibernetskega napada.
Več

SI-CERT prejel Slovensko veliko nagrado varnosti za program Varni na internetu

SI-CERT je letos prejel Slovensko veliko nagrado varnosti za program Varni na internetu
Več