Skoči na vsebino

Lažje posodabljanje windows aplikacij za podjetja

Dansko podjetje Secunia, ki je specializirano na področju računalniške varnosti, je za podjetja izdelalo orodje Corporate Software Inspector (CSI) za samodejno posodabljanje nameščenih programov v Microsoftovih operacijskih sistemih. Orodje se integrira v obstoječo storitev Microsoft Windows Server Update Service (WSUS) in System Center Configuration Manager (SCCM), s čimer se zelo olajša nameščanje posodobljenih aplikacij na delovne postaje. Orodje trenutno prepozna skoraj 13.000 različnih aplikacij.

Za domače uporabnike isto podjetje ponuja (zastonjsko) orodje Personal Software Incpector (PSI), ki po namestitvi na sistem sproti preverja, ali je potrebno katero od nameščenih aplikacij nadgraditi, ali pa Online Software Inspector (OSI), ki sistem preveri kar preko brskalnika.

Preberite tudi

SI-CERT s prenovljenim spletnim mestom

Glavna vodila pri prenovi so bila: bolj jasna vsebinska struktura, enostavna navigacija za obiskovalce in hitrejša orientacija na vstopni strani. V skladu z našimi zakonsko predpisanimi nalogami smo na najvidnejše mesto postavili aktualno varnostno obvestilo.
Več

“Kripto zlorabe” Twitter računov

V sredo, 15. 7 .2020, je bila družbena platforma Twitter tarča dosedaj najbolj odmevnega kibernetskega napada.
Več

SI-CERT prejel Slovensko veliko nagrado varnosti za program Varni na internetu

SI-CERT je letos prejel Slovensko veliko nagrado varnosti za program Varni na internetu
Več